:: اولین همایش گروه فن آوری ساخت و تولید و تجهیزات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۳/۸ |

با درود و قدردانی پیشاپیش از همراهی صمیمانه شما، به دنبال برگزاری موفق و استقبال از اولین همایش (کارگروه تخصصی نفت، گاز و انرژی در بهمن ماه سال گذشته)، کانون در نظر دارد دومین سخنرانی و میزگرد تخصصی در حوزه اینترنت اشیا (IOT) را با نگرش کاربردی برگزار نماید.

بدین منظور در همایش کارگروه تخصصی فن‌آوری‌های ساخت و تولید در12خرداد ماه 1395، ساعت 16 الی 18 در محل دانشگاه، مبانی تئوریک و روش‌های علمی، فنی و اجرایی با رویکرد کاربردی در صنایع به بحث و گفتگو گذاشته خواهد شد.

لذا بدینوسیله از اساتید، متخصصان، مشاوران، پیمانکاران، اعضاء محترم، علاقمندان و کلیه دست اندرکاران که تمایل به مشارکت در این امر مهم دارند، تقاضا می‌شود با حضور فعال خود همایش را یاری فرمایند.

با توجه به اینکه حضور در جلسه رایگان بوده و از طریق ثبت نام انجام می‌گیرد، خواهشمند است جهت هماهنگی‌های لازم، مراتب حضور خویش را به دبیرخانه کانون اعلام نمایند../files/site1/images/Publication1.jpg

دفعات مشاهده: 677 بار   |   دفعات چاپ: 160 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.193 seconds with 939 queries by yektaweb 3504