:: انتخاب مهندس برمک قنبرپور به عنوان مدیر نمونه جوان کشور در دهمین جشنواره ملی تولید کنندگان و چهره های ماندگار صنعت و دریافت تندیس از مهندس ن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۲۳ |

انتخاب جناب آقای مهندس قنبرپور مدیرعامل مجتمع فراصنعت طبرستان به عنوان مدیر نمونه جوان در دهمین جشنواره ملی تولیدکنندگان و مدیران جوان و هشتمین دوره معرفی چهره های ماندگار صنعت، معدن و تجارت ایران

دهمین جشنواره ملی تولیدکنندگان و مدیران جوان و هشتمین دوره معرفی چهره های ماندگار صنعت، معدن و تجارت ایران با حضور مهندس محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران بخش های دولتی و خصوصی در تاریخ ۱۷ آبان ماه در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
در این مراسم که با قرائت پیام ریاست جمهوری گشایش یافت علاوه بر معرفی مدیران و تولید کنندگان جوان از چهره های ماندگار صنعت، معدن و تجارت ایران تجلیل به عمل آمد. جناب آقای مهندس قنبرپور مدیرعامل مجتمع فراصنعت طبرستان در این جشنواره به عنوان مدیر نمونه جوان انتخاب شدند و تندیس و لوح یادبود جشنواره توسط جناب آقای نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت به ایشان اهدا گردید.

ایران پلیمر

******

دفعات مشاهده: 308 بار   |   دفعات چاپ: 111 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.104 seconds with 934 queries by yektaweb 3455