:: پیام دکتر حمید صفاری ریاست دانشکده مهندسی مکانیک ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۱۴ |

"پیام دکتر حمید صفاری به مناسبت سالروز تولد کادمان"

هشتاد و هفت سال از تأسیس دانشکده‌ی مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران می گذرد. در حال حاضر این دانشکده در مقاطع آموزشی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا و دوره پژوهشی پسا دکترا در محورهای تخصصی مکانیک جامدات، کنترل و دینامیک و ارتعاشات، کامپوزیت، علوم حرارتی، دینامیک سیالات، سیستم های انرژی، نفت و گاز، سیستم های تولید صنعتی، مکاترونیک، شکل دهی فلزات، آیرودینامیک، جلوبرندگی، طراحی سازه‌های هوافضایی و بیو مکانیک فعالیت می نماید و دانش آموختگان و محققان ممتاز و توانمندی را تربیت و به کشور و جهان معرفی نموده است.

دانشکده مهندسی مکانیک دارای 42 عضو هیئت علمی است که 17 تن دارای مرتبه استادی، 8 تن دانشیاری و 17 تن استادیار می باشند. این دانشکده در زمینه‌های مختلف تحقیقاتی، با ایجاد 23 آزمایشگاه تحقیقاتی، 2 پژوهشکده و یک قطب علمی علاوه بر به کارگیری 12 آزمایشگاه و 5 کارگاه آموزشی فعالیت می نمایند. در بین اعضای هیئت علمی دانشکده، 4تن استاد نمونه کشوری هستند. یک نفر در مجموعه‌ی یک درصد دانشمندان برتر جهان جای دارد و سه تن نیز موفق به کسب رتبه در جشنواره بین المللی خوارزمی شده اند.

مرجعیت علمی و فناوری و کسب رتبه 48 در میان دانشکده‌های مهندسی مکانیک جهان در سال 2015 نشان از همت والای دانشجویان، کارکنان و استادان این دانشکده در راستای تحقق دانشگاه تمدن ساز است.

از جمله بزرگترین افتخارات دانشکده مهندسی مکانیک، تربیت جمع با شکوهی از مهندسان کشور است که ثمره و عصاره قریب به 87 سال فعالیت متمرکز و مستمر دانشکده می باشد. بزرگان مهندسی کشور و پیشکسوتانی که هر یک چون گوهری فروزان در صحنه های مختلف دانش، فن‌آوری، مدیریت و تولید صنعتی می درخشند و توانمندی‌های آنان، پشتوانه توسعه صنعتی دوران معاصر و پشتوانه اقتدار ملی ایران اسلامی است. کانون دانش آموختگان و اساتید مهندسی مکانیک، زیر ساخت و بستری است که عصاره مجموعه عظیمی از توانمندی‌ها را در خود دارد و بنیادی برای بنا نهادن بناهایی رفیع می باشد.

نقطه قوت این جمع توانمندی‌های تخصصی متنوع و سرشار از سالها تجربه است و تهدید آن، هر حرکتی است که تفرق و چندگانگی را تقویت کند. امید است اعضای محترم کادمان از هرگونه حرکت و نگرش سطحی و زودگذر اجتناب نمایند.

مجموعه دانش آموختگان و اساتید به همراه دانشجویان و دانش آموختگان جوان، عزم جمعی خود را برای ورود به عرصه‌های جهانی و فتح قله‌های اقتدار دانش بنیان، با به اشتراک گذاشتن تجربیات و پشتیبانی از همدیگر به نمایش گذارند.

در اینجا بر خود فرض می دانم که از کلیه افرادی که در این مسیر پر خیر و برکت همراه شدند قدردانی و سپاسگزاری نمایم و رشد و تعالی دانشکده و کانون دانش آموختگان و اساتید مهندسی مکانیک را از خدای متعال مسئلت دارم.

حمید صفاری

رئیس دانشکده مهندسی مکانیک

دفعات مشاهده: 440 بار   |   دفعات چاپ: 114 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.147 seconds with 939 queries by yektaweb 3504