:: مصاحبه با جناب مهندس رامتین رییس دانا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۷/۷ |

با سلام و تشکر از وقتی که گذاشتید، لطفا کمی از خود و سوابق تحصیلی تان بگویید.

بنده رامتین رییس دانا ورودی سال 68 هستم و سال 73 از دانشگاه علم و صنعت فارغ التحصیل شدم.

در دوران دانشجویی خود چه فعالیت هایی را دنبال میکردید؟

به طور خلاصه اگر بخواهم دوران دانشجویی خود را برایتان توضیح دهم فقط این را بگویم که من برخلاف دیگر دانشجویان که بیشتر اوقات خود را مشغول خوش گذرانی با یکدیگر میکردند، چون من باید هم کار میکردم و هم درس میخواندم کمتر به تفریحات خود میپرداختم.در زمان دانشجویی خود حدودا با 10 نفر از هم دانشکده ای های خود صمیمی بودم. سر ساعت به دانشگاه می آمدم و پس از تمام شدن کلاس ها مستقیم به سر کار میرفتم.

از سرگرمی های مورد علاقه من در جوانی کار با کامپیوتر بود. کامپیوتر زمان ما خیلی کم بود اما من قبل از ورود به دانشگاه به آن مسلط بودم و سال 69 برنامه نویس کامپیوتر شدم. از جمله کار های من در زمان دانشجویی تدریس کامپیوتر بود و چندین برنامه از جمله حسابداری، کنترل پروژه ،الوار داری، صندوق قرض الحسنه و بهشت زهرا را برنامه ریزی کردم.

5 ساله دوران کرشناسی خود را به اتمام رساندم چون همیشه به فکر بازار کار بودم حتی فکر ادامه تحصیل در کارشناسی ارشد را نداشتم به این دلیل که میدانستم مدرک تحصیلات تا کارشناسی برای ورود به بازار کار برای من کافی خواهد بود.البته گفتنی است که هیچگاه من تمرکزم روی درس درس نبود.چه در مدرسه و چه در دانشگاه و همیشه در هر دوره از زندگی خود به دنبال کاری که علاقه داشتم میرفتم.

از حال و هوای دانشگاه در زمان خود بگویید. دورانی که جنگ تحمیلی به پایان رسیده بود.

ما ورودی 68 بودیم و دقیقا سال 67 بود که جنگ به پایان رسیده بود.وضع اقتصادی کشور مناسب نبود و انجمن اسلامی جو دانشگاه را دربرداشت.رزمندگانی که از جبهه برگشته بودند از توقع بالایی از همه لحاظ برخوردار بودند و انصافا برای کشور زحمت کشیده بودند.

البته شرایط الان با دهه 70 کاملا متفاوت است و قابل قیاس نیست.اما ما همیشه به دانشکده و دانشگاه خود به خاطر بزرگی به خود میبالیدیم و این حس خیلی خوبی بود.

خاطره ای جالب از زمان دانشجویی را به یاد دارید؟

متاسفانه خاطره جالبی از دوران دانشجویی خود در خاطرم نیست که بتوانم برایتان بازگو کنم.حتی اسامی هم دوره ای خود راخیلی کم در حافظه دارم و این به دلیل ساختار ذهنی تحلیلگر و برنامه ریز من است و از همان زمان دانش آموزی از حافظه خوبی برخوردار نبودم.

بعد از اتمام دروس دانشگاهی مشغول به چه فعالیت هایی شدید؟

بعد از گرفتن مدرک لیسانس بلافاصله به خدمت سربازی رفتم و همزمان در شرکتی در رابطه با روغن و گریس صنعتی از ساعت 2 بعد فعالیت میکردم. بعد از اتمام سربازی قصد رفتن به دبی را داشتم،اما به دلایل احساسی و سخت بودن ترک والدین از رفتن منصرف شدم.البته در همان زمان شرکتی در رابطه با نرم افزار نیز داشتم که همکارم برای فروش مدام با من تماس میگرفت و از من میخواست که در ایران بمانم.

بعد از این داستان، سه سال با شریک خود شرکتی زدم که پس از سه سال از همدیگر جدا شدیم و پس از آن 4 سال خودم به تنهایی شرکت خود را تاسیس کردم. سال 82 پروژه بزرگ ملی در رابطه فیلم به من پیشنهاد شد و من آنقدر جذب آن کار بودم که شرکت خود را به نام دانا پژوه به معاون خود سپردم.در این مدت هم 7 الی 8 دوره آموزش برای طراحی شبکه پخش دیدم.

آیا نظر و ایده خاصی در مورد کانون دانش آموختگان مهندسی مکانیک علم و صنعت در نظر دارید؟

در این موضوع به خاطر مشغله های فراوان فکری هیچ ایده ای برای کمک به کانون ندارم و نمیدانم که چگونه میتوانم با شرکت ارتباط موثری داشته باشم، چون رشته کاری کنونی من برای مهندس های دیگر کارآمد نخواهد بود.

و به عنوان اخری سوال حس خود را راجب کانون دانش آموختگان و جشن 8 مهر ماه بیان کنید.

از تاسیس شدن چنین کانونی بسیار خوشحالم،چون دیدن دیگر دوستانم خیلی لذت بخش خواهد بود و قطعا برای من تجدید خاطره خواهد شد.در هر شرایطی خود را به جشن 8 مهر خود را میرسانم حتی اگر مشکل بزرگی برایم پیش بیاید.

دفعات مشاهده: 696 بار   |   دفعات چاپ: 260 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.258 seconds with 939 queries by yektaweb 3504