:: نامه مهندس محمد حسین اشعری در روز همایش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۸/۱۳ |

در همایش 8 مهر ماه 1394 و پس از قرائت گزارش مالی از درآمدها و هزینه ها، در انتهای جلسه، بر کاغذی باطله، نامه ای به دستمان رسید. بی ریا و ساده. از شوق آنرا در پشت تریبون قرائت کردیم. انرژی بخش و امید آفرین. محمد حسین اشعری از عزیزان قدیمی هم دانشکده ای همراهی خود را با کادمان بیان کرده بود. حضور خیرین و نیک اندیشانی چون او، این امید را می دهد که یاران در همین نزدیکی اند. کافیست صدایشان کنیم.

متن زیر پیاده شده دست نوشته آقای مهندس محمد حسین اشعری در شب همایش است.

"ریاست محترم کادمان، دانش آموختگان و اساتید دانشگاه علم و صنعت

بدینوسیله آمادگی خود را جهت پرداخت نقدی معادل کل موجودی امروز صندوق، به پاس قدردانی از اساتید و بنیان گذاران دانشگاه و به یمن و مبارکی روزهای عید غدیر و قربان اعلام می دارم تا با صلاحدید و انتخاب ریاست محترم دانشگاه (دانشکده) مکانیک و اعضای انتخابی مجمع عمومی حاضر، در احداث..... گرایش مهندسی مکانیک و تامین لوازم کمک آموزشی آن مصرف گردد. و رجا واثق دارم که چنانچه این بودجه برای آن کافی نباشد، همکاران و هم دانشکده ای های اینجانب که در مجلس حاضرند، نسبت به تامین آن اقدام داوطلبانه خواهند کرد. به امید آنکه سال آینده در جلسه، افتتاح این رشته را شاهد باشیم. بکوری چشم آنهایی که از پیشرفت علمی کشور نگرانند و ما را در جهل و ظلمت می خواهند.

محمد حسین اشعری

دانش آموخته دوره 48

تولید مواد شیمیایی تصفیه آب

دفعات مشاهده: 781 بار   |   دفعات چاپ: 153 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر